Over Ons

Wij van Meticulous Cleaning Service B.V. hebben het doel om uw werk- of woonomgeving op en top schoon te krijgen. Na ons bezoek zal uw werk- of woonomgeving blinken als nooit tevoren!

Schoonmaken is onze passie, wij doen niets liever. Wij weten dat niet iedereen deze passie deelt, daarom helpen wij u graag een handje. Wij zorgen voor een schone werkplek, woonkamer, slaapkamer of zolder. Voor meer informatie bekijk onze diensten.

Over ons

Passie voor schoonmaken

Onze werknemers staan iedere dag klaar voor een nieuwe schoonmaakdag. Zij zullen voor uw deur staan met hun spons en grote glimlach: het schoonmaken kan beginnen!

Over ons

Profesioneel en geordend

Wij werken met een professionele werkwijze en zorgen voor een geordende aanpak. U zal niet eens doorhebben dat wij er zijn en wij laten alles oogverblindend achter. Tijdens het schoonmaken bent u vrij om wensen en opmerkingen te delen met onze schoonmakers. Zij zullen altijd beleefd blijven communiceren. Een heldere en beleefde communicatie staat bij ons op de eerste plek. Na het schoonmaken natuurlijk!

Over ons

Waarom kiezen voor Meticulous?

Wij beschikken over een uitstekende service en reputatie. Ondanks dat wij een bedrijf zijn dat nog maar twee jaar werkt in deze sector, hebben wij een naam verdiend door kwaliteit en klantenservice. De klanten vertrouwen op ons voor detailgerichte en consistente schoonmaakdiensten.

Schone aarde

Wij geloven erin dat een schone aarde net zo belangrijk is als een schone leefomgeving. Bij Meticulous Cleaning Service willen wij ons steentje bijdragen om het milieu te beschermen. 

Milieu vriendelijke producten

Wij zijn als bedrijf toegewijd aan het gebruik van producten die veilig zijn voor onze aarde. Wij gebruiken op al onze locaties schoonmaakproducten die milieuvriendelijk zijn. 

Tevredenheids garantie

Tevredenheid is bij ons gegarandeerd. Ons team maakt gebruik van ons unieke Detail-Clean-rotatiesysteem, met dit systeem reinigen wij iedere locatie grondig.

Professionele medewerkers

Onze medewerkers worden doorlopend professioneel bijgeschoold. Onze supervisors inspecteren voortdurend hun werk om er zeker van te zijn dat ze aan onze normen voldoen. 

Meticulous Cleaning Service B.V. heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, focust zich op individuele aandacht, beschikt over een snelle reactietijd én heeft het beste inzicht in reinigingsproblemen.